Wynessa, a menedék
Üdv Vándor!

"Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always."

 Mindenkiben csata dúl (egyesekben akár háború is), de az már mindenkinek a saját döntése, hogy mennyit mutat meg belőle a külvilágnak. Ahogy az is, hogy hogy birkózik meg vele; egyesek állandóan maguk alatt vannak emiatt, mások egy magabiztosabb és boldogabb maszkot húznak fel.   Jelenleg egy fiatal felnőtt lány menedékében jársz, egy olyan lányéban, akinek a csatából való kiutat az írás és a blogolás jelenti. Régebben folyamatosan csapások értek, melyből a fantáziálás és az írás segített sokat, hogy erőt vegyek magamon és újra felálljak a porból. Volt olyan, hogy nem találtam a helyemet, nem tudtam ki a barátom és ki nem, de már érzem, vannak olyanok, akik lélekben velem vannak és fogják a hátamat, ha el akarnék dőlni.
 Pontosan ezek miatt az okok miatt született meg életem első személyes blogja, ahol rétegről rétegre beleáshatod magad a lelki világomba és lassan meg is ismerhetsz. 

 
Eseménykövető
Friss bejegyzések
2021.01.27. 13:33
2021.01.23. 18:15
2020.10.22. 23:15
Friss hozzászólások
 
Tájékoztató

Nyitás: 2019. 10. 27.
Zárás: Nem tervezett
Bloggerina: Anne D.
Design: Szissz & Linda, Anne edition + Krypteria
Téma: személyes, cikkek, sztorik
Elérhetőségek:

Közösségeim:

Az oldalon található tartalmak a szerkesztő (Anne) szellemi termékét képezik. Tehát másolni tilos. Bármiféle tartalmi (nem szerkezeti) egyezés más oldalakkal a véletlen műve. Ebből az egészből számomra semmilyen anyagi haszon nem származik!

 

 
Legfrissebb vetítés

 
Vándorok
Indulás: 2017-07-14
 

Lady of Wynessa

Kedves olvasóim! Én egy Magyarországon született, kettős állampolgárságú vietnámi lány vagyok. A valódi nevem Dieu Anh, de jobban szeretem, ha Annának, Annenak vagy bármelyik becenevemen szólítanak, főleg azoktól, akik nem beszélik a vietnámit. 

Jelenleg 21 éves, harmadéves egyetemista vagyok a Műegyetem (BME-GTK) gazdálkodási és menedzsment alapszakán.
Aki régebb óta ismer és követi a G-Portálos munkásságom, az tudja, hogy ezelőtt már volt egy GP-s blogom, ami kifejezetten a történeteimre fókuszált, de aztán feleslegesnek éreztem és töröltem. Most viszont 2019 októberében mégis úgy döntöttem, hogy megint nekivágok a blogolásnak. Az oldalon főleg történetek - novellák és (mini)regények - és személyes vagy véleménykifejtős bejegyzések kerülnek publikálásra, de igazából bármi kikerülhet, ami engem foglalkoztat vagy épp kikivánkozik belőlem. 
Továbbá 2018 környékén belekóstoltam a fanvid világába is, amit a blogtrailerek koncepciójával ötvözve eddig csak saját vagy más szerepes által kitalált világ feldolgozására próbáltam ki. Majd 2020-ban belekóstoltam a sorozatok feliratozásába is a Druck nevű sorozat által. A "Legfrissebb vetítés" modulban láthatjátok is a saját csatornámra legutóbb feltöltött videót és ott el is érhetitek a két YouTube csatornát.

További infófelhő rólam:
volt JAGos diák, sárkány-vizöntő, Budapest, bloggerina, (volt) szerepes, történetíró (hobbi szinten), idealista, film- és sorozatmániás, INFP-T, feminista, békekedvelő/konfliktuskerülő, ambivertált, kedves, érzékeny, empatikus, mindenféle zenét meghallgató/kedvelő, lusta, durván halogató, nemdohányzó, nyárkedvelő, technológia iránt érdeklődő, szemüveges, szoprán(?) énekes